S*xHibition 2023

Categories Blogg

God søndag kveld!

Tenkte å legge ut ett innlegg igår men så ble det heller idag siden det ble en utrolig seint natt på meg etter Sex Hibition.

Dagen startet med å dra til en kompis på vors før vi drar ut å spise. Vi booket bord hos Pincho i Oslo og spiste mye gode retter der. Jeg ble for mett… Så hvis dere skal til Pincho, være ops på å ikke spise for mye, de småe rettene er mettende. Tar bare litt tid men man kjenner det fort etter 1 timer der.

Er ikke helt super kvalitet på bildene men maten er helt super!

Her ble det litt bedre kvalitet. Som du ser så er ikke rettene så store men de er mettende. For meg så holdte det med 5-6 retter.

På grunn av alder på leseren, ønsker jeg ikke å dele ut bilder fra Sex Hibition, men alt jeg kan si er at det er som en messe. Mange promoterer produkter og man får messe pris. Det show nesten hele tiden og kjempe mange mennesker der.  For å komme inn måtte man være 18 år og har gyldige billetter. De billettene kan man kjøpe på nettet eller ved inngangen. Men vi kjøpte på nettet så når vi kommer så er det nesten bare å gå inn, istedenfor å stå i lange køer for å kjøpe billettene.

Vi ble der til kl.23 tiden før vi bestemte oss for å reise hjem. Det var dårlig med sitteplasser og du går mye frem og tilbake + man står veldig mye gjennom hele kvelden. Så vi kjenner at føttene våres ble godt slitne etter noen timer der.

Men fyyyyyy, det var godt å komme hjem. Vi kom hjem rundt 02 tiden og var ekstrem sliten og trøtt. Og kalde etter å ha gått i regnværet…

Men ja, vurderer å dra igjen neste år hahah.

Det var egentlig alt for idag <3

Ha en fin søndagskveld 🙂

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *